Groepen en (praktische) opleiding

Sinds 2011 heb ik ervaring in het begeleiden van groepen. In de loop van de jaren heb ik een brede ervaring opgebouwd in het begeleiden van allerlei soorten groepen zoals groepen gericht op; Terugval preventie (TVP), Cognitieve Gedrags Therapie (CGT), Psychotherapie (PT), Acceptance en Commitment Therapy (ACT) en Naasten.

Als behandelaar bij Rodersana begeleid ik zowel cliënten als naasten in individuele gesprekken en in groepen.
Daarnaast geef ik bij Rodersana trainingen aan naasten en collega’s en hou ik me bezig met het (praktisch)opleiden van mijn jongere collega psychologen in het begeleiden van groepen. Waarbij durven, het samenwerken met je co-therapeut, veiligheid en vertrouwen de belangrijke thema’s zijn.

Samenwerking

B’s Counseling werkt samen met In To Me You See (ITMYS).
Bezoek ook de website van ITMYS eens.